Napközis tábor

Szülők és gyermekek nagy örömére megszerveztük idén is a Napközis tábort.

Milyen volt?Kérdezik a gyermeket a hozzátartozók.

Ha csak egy szóval kellene jellemeznem az így szólna:Vidám. És ezt a sok fénykép is bizonyítja.

Élményekben gazdag,változatos események követték egymást.

Minden reggel szentmisével kezdtünk,hogy Isten áldása kísérje napunkat. A gyerekek szolgáltak,felolvastak,aktívan részt vettek a  misén. Majd megkapták a napi feladataikat mely a szeretetről,figyelmességről,jóságról szóltak.

Az első nap ismerkedés volt majd délután a Bujtosra mentünk játszani.

Kedden az Erdei tornapályán töltöttük el az időt. Itt volt a tábori szentmise mely igazán különlegessé tette a napot. Délelőtt Egy perc és nyersz játékot ismerhették meg a gyerekek,majd délután számháborúztak. Nagyon élvezték a táborozók  a természetben a szabadságot,a játék lehetőségét.

Szerda a kirándulás napja volt. Baktalórántházára busszal érkeztünk ,ellátogattunk a Degenfeld kastélyba ahol megismerkedhettünk a kastély történetével,a táncot illetve focit szeretők megmutathatták tehetségüket. Majd erdei séta következett. A nagy melegben jó volt az árnyékot adó fák alatt sétálni.

Csütörtökön Nagykállóban a strandra mentünk.Sajnos csak kevés időt tölthettünk itt az időjárás miatt. De a pizza és a mese kárpótolt mindenkit.

Pénteken bajnokságot rendeztünk. Lezártuk a hetet egy hittan versennyel ,ahol a gyerekek számot adhattak emlékező  képességeikről .A héten elhangzott evangéliumokat és szentbeszédeket kellett feleleveníteniük.

A tábor végére barátságok alakultak ki. A szervezők célja volt,hogy a gazdag program mellett a gyermekek igazán jól érezzék magukat és megéljék az Isten szeretetét. Reméljük,hogy a célunkat megvalósítottuk.

Jövőre újra találkozunk!