2017. 08. 06.                                                                ÉVKÖZI XVIII. VASÁRNAP

 

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **     

   

 

1.     A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola pótfelvételit hirdet hittanár, hittanár-nevelőtanár és teológus szakon. A pótfelvételire való jelentkezés határideje: 2017. augusztus 10. Bővebb tájékoztató a Főiskolán kérhető.

 

2.     A Filharmónia Magyarország és Egyházközségünk szervezésében Szabadi Vilmos és Kovács Szilárd művészek „A lélek húrjain” címmel hegedű és orgona hangversenye lesz Társszékesegyházunkban 2017. augusztus 11-én,  pénteken 19.30-kor. Jegyek válthatóak a Turisztikai Irodában, a plébániai irodában vagy az előadás előtt a helyszínen!

 

3.     Augusztus 13-án, jövő vasárnap a fél 11 órai szentmise keretében Palánki Ferenc megyéspüspök Felföldi László általános helynököt iktatja be egyházközségünk plébánosának. Az ünnepre szeretettel hívunk és várunk minden kedves hívőt. Az asszisztenciába az akolitusokat és a ministránsok várjuk 10 órára a sekrestyébe. A szertartást követően a képviselőtestület és az akolitusokat a plébánia dísztermébe egy közös koccintásra invitáljuk.

 

 

  

 

 

 

 

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!