2017. 02. 19.                                                                 ÉVKÖZI VII. VASÁRNAP

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

 

 

1.        Örömmel tudatjuk a kedves Testvérekkel, hogy a Sóstói-tó sétányán a 16 állomásból álló HÁZASPÁROK ÚTJÁNAK ünnepélyes átadása az elmúlt héten megtörtént. Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a kedves testvéreknek, a házaspároknak, családoknak, jegyben járóknak ezt a különösen is megerősítő utat.

 

2.        Február 25-én, szombaton játék délutánt tartunk a plébánián, melyre szeretettel várjuk az általános iskoláskorú gyermekeket. A program délután 2 órától este fél 6 óráig tart. Uzsonnát biztosítunk a gyerekek részére. Jelentkezni a hitoktatóknál lehet.

3.        Jövő vasárnap, február 26-án, országos gyűjtést tartunk a katolikus iskolák javára. Szeretettel köszönjük meg a kedves hívek minden eddigi támogatását, amivel az egyházi iskoláink működését segítették, és kérjük további támogatásukat is. Egyházmegyénkben az elmúlt években – hála Istennek – gyarapodott az egyházi fenntartású iskolák száma; jelenleg 8 oktatási intézmény van, ahol ebben a tanévben kb. 3600 gyermek tanul. Így az állami támogatás, a nyertes pályázatok mellett az Egyházmegye részéről is egyre több ráfordítással jár az iskolák fenntartása. Mindnyájunk közös ügye, hogy iskoláinkban eredményes nevelői munka folyjék. Ehhez kérjük híveink imáit és nagylelkű adományait.

 

4.        Szintén jövő vasárnap délután 16 órakor Kiss Benedek Máté a közmédiában sugárzott Virtuózok című klasszikus zenei műsor döntősének furulyakoncertje lesz Társszékesegyházunkban. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket, zenekedvelőket!

 

5.        Buszos Római Zarándoklatot hirdetünk 2017. április 30 – május 6-a között debreceni szervezéssel. Információ a hirdetőn olvasható.

 

 

 

 

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!